sâmbătă, 4 mai 2013

In ajun de Inviere, gatesc cu placere!

M-a apucat de citeva zile asa o dragoste de gatit. Astazi am avut o gramada de pofte, mi-am dorit si pirjoale, si carnita si pasca si cozonac si racituri si orice gustosenie se gateste de Paste. Am vazut si retete de pasca raw a Oliviei Steer, am povestit despre ea intr-un post anterior, si chiar si pe aceasta am dorit-o. Daca sunteti mai curajosi decit mine puteti sa incercati, o gasiti pe www.oliviasteer.ro. Eu nu am reusit sa caut ingredinetele in magazinele noastre, si nici nu sunt sigura daca le voi gasi. Sunt nerabdatoare sa ajung miine dimineata, cind ne vom intoarce de la biserica cu mincarea sfintita si voi savura carnita de miel, ouale rosii, cozonacul cu brinza si alte bunatati. Cu multa salata desigur! Apropo, despre salata vroiam sa zic. Deci, cum va spuneam, am fost foarte creativa si am reusit sa alung poftele pina miine! Si am creat o salata satioasa si foarte foarte buna!
Eu sunt mesterita la salate, imi place sa gindesc combinatii si sa realizez ca imi iese bine uneori.
De ce aveti nevoie pentru salata salvatoare?
fasole fiarta - cam 150 gr
rosii - 4 medii
castraveti - 3 medii
praz verde, patrunjel
rucola
ulei de floarea soarelui presat la rece
sare 
Toate ingrdientele de mai sus le taiati nu foarte marunt, adaugati sare, ulei dupa gust. Si e gata!

Nu am un aparat foto, de aia pozele sunt cam mate! Dar va asigur ca gustul e exceptional. Incercati!

Va urez sarbatori pline de iubire, intelegere, cumpatare si lumina! Un Paste Fericit voua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu